Bruidsmake up

Tel. +32 (0) 468 14 11 81

Email: info@inmood.be

Meierie 53, 8792 Desselgem

Bruidsmake-up

 

Oh, that wedding!

Deze dag is zeker niet over experimenten. Op de gelukkigste dag van jouw leven, je moet gewoon geluk, schoonheid uitstralen! Om zich comfortabel te voelen moet je ook zelfzeker zijn. Ik zorg ervoor dat de make-up de hele dag door vast ziet er worden HD producten gebruikt om natuurlijke en mooie fotobeelden te kunnen krijgen.

 

 

Tijdens de proef make-up sessie wordt er beslist over de juiste fond de teint, verzorging, oogmake-up, enz. houdend rekening mee met de sijl van de jurk, het thema van de bruiloft. Deze dingen zijn heel individueel en het is heel belangrijk om op voorhand alles te bespreken en uit te proberen.

Op de trouwdag zelf is er een relaxerende ritueel voorzien, zodat je kunt van jouw tijd genieten. Eerste stap is huidverzorging voor een extra stralend resultaat, lip verzorging, een relax gevende luxe handverzorging, aromatherapie en de make-up zelf.

* 3-stap gelaatsverzorging is inbegrepen in de prijs (wassen, exfolieёren, hidrateren)

** Bij diensten aan huis wordt er kilometer vergoeding bijgerekend

*** Enkel professionele en luxe merken gebruikt (MAC, Make Up For Ever, Marc Jacobs, Guerelain, Smashbox, Urban Decay, Too Faced, Benefit, Dior etc)

Proef – 45€

Bruidsmake-up – 70€