BRIDAL MAKE UP TRENDS 2016

Tel. +32 (0) 468 14 11 81

Email: info@inmood.be

Meierie 53, 8792 Desselgem

Dit jaar hebben wij heel veel diversiteit op de "runways" gezien, zoals altijd met verrassingen en met klassiekers. Qua make-up is er ook heel veel keuze om sowieso de trends te volgen en toch iets kiezen dat bij jou heel goed past. De klassieke combinatie van egale, gezonde en natuurlijke kleur van het gezicht met opvallende lippen of ogen. Kies wat jij maar wilt: rode lippen, zwarte lippen noem maar op, maar hou daarbij rekening met het feit dat de ogen moeten al rustiger zijn. Hier heb ik een paar voorbeelden van omgekeerde - actieve ogen en "nude" lippen bij Theia Bridal Spring 2016 met paarse accent en zilveren "highlight" een perfecte keuze voor bruiden met groen ogen of Pamella Roland Bridal Spring 2016

Tijd voor experimenten! Voor de lippen in deze lente heb jij een ruime keuze uit alle felle kleuren! Misschien het is niet altijd handig om rode, oranje of fucsia lippen te hebben op een trouw, maar alle eventuele problemen kunnen makkelijk opgelost zijn met een goede matte lippenstift! Zoals bijvoorbeeld bij Badgley Mischka Bridal Spring 2016 of Punk Bruiden van Rodarte!

Dit jaar alles gaat over het haar en haaraccesories! Als er mooie jeweltjes tussen jouw haar zijn , dan is het een excuus om veel minder make-up aan te brengen! Voor inspiratie klik hier!

In ieder geval wees niet bang om iets nieuws te doen, iets onverwachts en moedigs! Uiteindelijk gaat het over de mooiste dag van jouw leven en het belangrijkste is de glimlach en geluk die je uitstraalt!

BRIDAL MAKE UP TRENDS 2016